Disclaimer

Voici B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar websites. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Voici B.V. is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door Voici B.V. of door u aan Voici B.V. middels een website van Voici B.V. of anderszins langs elektronische weg.

Tevens aanvaardt Voici B.V. geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Voici B.V. via deze website. Voici BV aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. Voici B.V. garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina's of de inhoud daarvan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Voici B.V.

Waarom Voici?

  • Persoonlijk en betrokken
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Alle websites inclusief CMS
  • Creatieve ontwerpen
  • Betrouwbaar en goedkoop

Wat klanten zeggen:

De samenwerking verliep vlekkeloos! Wij hadden een bepaalde gedachte van hoe de site eruit moest zien en dit is helemaal naar onze wens uitgevoerd.

Het CMS systeem werkt perfect, hierdoor blijft de site heel onderhoudsvriendelijk en altijd up to date!

Bas Kötter - Emtes Werkgevers


Vergelijk pakketten

Makkelijk en overzichtelijk

TOP