Veel gestelde vragen

Een overzicht van veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, maak dan gebruik van het contact formulier om snel een antwoord te krijgen op je vraag.

Websites

Een website uit het Snel Online pakket staat binnen 1 week na aanlevering van alle gegevens online. Voor websites uit de overige pakketten krijg je vooraf een indicatie van de doorlooptijd.

Nee, wij verzorgen geen hosting. Uiteraard adviseren wij je wel graag bij het kiezen van een hosting pakket en helpen wij je bij het verhuizen van een domeinnaam.

Onze websites vragen minimaal een hosting account met 2 GB schijfruimte, 1 MySQL database en PHP versie 5. Heb je een hosting account maar weet je niet zeker of deze geschikt is, vraag het ons en wij zoeken het voor je uit. Heb je nog geen hosting account dan raden wij je aan om een pakket aan te schaffen bij Yourhosting. Een small pakket volstaat al voor de meeste websites.

Ons Flexibel Online pakket en het Op Maat Online pakket zijn standaard voorzien van een Google analytics module waarmee je snel en eenvoudig een overzicht krijgt van de bezoekersstatistieken van je website. Voor de overige pakketten kan deze module apart besteld worden.

Zoekmachine optimalisatie

De positie binnen Google is mede afhankelijk van de gekozen zoekwoorden en de concurrentie positie. Bij aanvang van een SEO analyse starten we met het vaststellen van de zoekwoorden en maken wij een concurrentie analyse. Hieruit bepalen we de meest geschikte zoekwoorden. Wij streven er naar om al deze zoekwoorden op de eerste pagina in Google te krijgen maar kunnen hier geen garantie voor afgeven.

Zoekwoorden worden door de klant voorgesteld. Op basis van een concurrentie analyse bepalen wij de meest geschikte zoekwoorden. In overleg met de klant worden deze zoekwoorden vervolgens opgenomen in de optimalisatie

In het geval van een eenmalige SEO beginnen wij met een startmeeting. Na een maand wordt opnieuw een meeting uitgevoerd om de resultaten inzichtelijk te maken.
Bij het SEO onderhoudspakket beginnen wij met een startmeeting en ontvang je om de 3 maanden een overzicht met de behaalde resultaten.
Wij voeren de metingen uit met specialistische onafhankelijke software.

Offerte / factuur / betaling

Ja, de offerte is kosteloos en geheel vrijblijvend. Pas wanneer je de offerte ondertekend en aan ons retourneerd nemen wij de opdracht in behandeling.

Nee, wij vragen geen aanbetaling. Bij websites boven de €1500,- worden de verschillende fases binnen het bouwtraject apart gefactureerd.

Webdesign pakketten

Snel OnlineSnel Online

Het Snel Online website pakket is bijzonder geschikt voor startende ondernemers met een kleiner budget. Het biedt de mogelijkheid om snel een professionele website online te hebben en daarmee je visitekaartje op het internet te presenteren.

Al vanaf: € 375,-

Flexibel OnlineFlexibel Online

Het Flexibel Online website pakket biedt extra mogelijkheden en flexibiliteit. Je kan zelf de plek van het menu bepalen, de plaatsen van de tekst en afbeeldingen bepalen en functionaliteit volledig in de lay-out van de website laten integreren.

Al vanaf: € 675,-

Op Maat OnlineOp Maat Online

Het Op Maat Online pakket is geschikt voor de meest veeleisende klant. Alles wordt voor jou op maat gemaakt.Je bent volledig vrij in de keuze van de lay-out en de functionaliteit van de website. Alles wordt volledig geïntegreerd in je eigen huisstijl.

€ 50,- per uur

Shop OnlineShop Online

Het kopen en verkopen van producten via internet groeit jaarlijks. Als ondernemer wil je deze groeiende markt niet missen. Met ons Shop Online pakket kan je snel en efficiënt zaken te doen via het internet. Laat je webwinkel maken door Voici Webdesign.

€ 40,- per uur

TOP