Flexibel Online

Een website laten maken met extra functionaliteit tegen voor een scherpe prijs? Het Flexibel Online website pakket biedt deze extra mogelijkheden en flexibiliteit.

Je kan zelf de plek van het menu bepalen, de plaatsen van de tekst en afbeeldingen bepalen en functionaliteit volledig in de lay-out van de website laten integreren. Daarnaast krijg je standaard al 8 pagina's binnen je website en vullen wij deze met de door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen. Kortom: het pakket voor de ondernemer of particulier die meer mogelijkheden en flexibiliteit belangrijk vinden.

Geïnteresseerd?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Een professionele website laten maken hoeft niet duur te zijn.

Ook het Flexibel Online pakket wordt voorzien van een betrouwbaar en flexibel CMS pakket waarmee het eenvoudig is om zelf aanpassingen te maken aan de website vanaf iedere computer of tablet met een internetverbinding. Het flexibel online pakket biedt de mogelijkheid om zelf extra pagina's en functionaliteit toe te voegen. Een professionele website laten maken met het Flexibel Online is er al vanaf € 675,00. Een website laten maken hoeft dus niet duur te zijn.

Kenmerken van het Flexibel Online pakket

 • Aangepast template

  Je bepaald zelf de plaats van de verschillende onderdelen zoals het menu, binnen je website.
 • Uitbreidbaar met aanpasbare modules

  Extra functionaliteit kan naar eigen wens worden aangepast.
 • Gratis module voor bezoekersstatistieken

  Kijk hoevaak en hoelang bezoekers je website bezoeken.
 • 8 pagina's meegeleverd

  Het Flexibel Online pakket bevat standaard al 8 pagina's en is naar eigen wens uit te breiden.

Overige pakketten en diensten

Snel OnlineSnel Online

Het Snel Online website pakket is bijzonder geschikt voor startende ondernemers met een kleiner budget. Het biedt de mogelijkheid om snel een professionele website online te hebben en daarmee je visitekaartje op het internet te presenteren.

Al vanaf: € 375,-

Op Maat OnlineOp Maat Online

Het Op Maat Online pakket is geschikt voor de meest veeleisende klant. Alles wordt voor jou op maat gemaakt.Je bent volledig vrij in de keuze van de lay-out en de functionaliteit van de website. Alles wordt volledig geïntegreerd in je eigen huisstijl.

€ 50,- per uur

Shop OnlineShop Online

Het kopen en verkopen van producten via internet groeit jaarlijks. Als ondernemer wil je deze groeiende markt niet missen. Met ons Shop Online pakket kan je snel en efficiënt zaken te doen via het internet. Laat je webwinkel maken door Voici Webdesign.

€ 40,- per uur

OnderhoudOnderhoud

Heb je al een website maar onvoldoende tijd of kennis om zelf het website onderhoud uit te voeren? Dan nemen wij deze werkzaamheden graag voor je uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op om je werkzaamheden te bespreken.

€ 10,- per 15 minuten

TOP