Snel Online

Het Snel Online website pakket is bijzonder geschikt voor startende ondernemers met een kleiner budget. Dit pakket bied je de mogelijkheid om een goedkope website te laten maken. Met Snel Online kan je een goedkope website laten maken zonder concessies te doen aan ontwerp en functionaliteit: een professionele website online waarmee je je visitekaartje op het internet kunt presenteren. Doordat de website de mogelijkheid biedt om op een later tijdstip extra pagina’s en functionaliteit toe te voegen kan je de website mee laten groeien met je bedrijf.

Ook voor particulieren biedt het Snel Online pakket veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een website voor je bruiloft of een website speciaal voor de geboorte van een kind. Een website kado geven is niet alleen een origineel kado, maar met het Snel Online pakket ook nog eens betaalbaar!

Geïnteresseerd?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Wij leveren de website inclusief 5 pagina’s en voorzien deze van een betrouwbaar en flexibel CMS pakket. Hierdoor is het eenvoudig om zelf aanpassingen te maken aan de website vanaf iedere computer of tablet met een internetverbinding. Wil je een goedkope website laten maken: Met Snel Online ben je snel en professioneel online!

Kenmerken van het Snel Online pakket:

 • Binnen 1 week online

  Na aanlevering van de foto's en teksten staat je website binnen 1 week online.
 • Uitbreidbaar met verschillende standaard modules

  Er zijn veel modules beschikbaar zoals extra formulieren, fotoalbum, nieuwsbrieven en vele anderen.
 • Lay-out in eigen huisstijl

  Het basis template wordt volledig aangepast naar je eigen huisstijl.
 • Gratis ondersteuning

  Bij het aanvragen of verhuizen van domeinnamen.

Overige pakketten en diensten

Flexibel OnlineFlexibel Online

Het Flexibel Online website pakket biedt extra mogelijkheden en flexibiliteit. Je kan zelf de plek van het menu bepalen, de plaatsen van de tekst en afbeeldingen bepalen en functionaliteit volledig in de lay-out van de website laten integreren.

Al vanaf: € 675,-

Op Maat OnlineOp Maat Online

Het Op Maat Online pakket is geschikt voor de meest veeleisende klant. Alles wordt voor jou op maat gemaakt.Je bent volledig vrij in de keuze van de lay-out en de functionaliteit van de website. Alles wordt volledig geïntegreerd in je eigen huisstijl.

€ 50,- per uur

Shop OnlineShop Online

Het kopen en verkopen van producten via internet groeit jaarlijks. Als ondernemer wil je deze groeiende markt niet missen. Met ons Shop Online pakket kan je snel en efficiënt zaken te doen via het internet. Laat je webwinkel maken door Voici Webdesign.

€ 40,- per uur

OnderhoudOnderhoud

Heb je al een website maar onvoldoende tijd of kennis om zelf het website onderhoud uit te voeren? Dan nemen wij deze werkzaamheden graag voor je uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op om je werkzaamheden te bespreken.

€ 10,- per 15 minuten

TOP