Op Maat Online

Het Op Maat Online pakket is geschikt voor de meest veeleisende klant. Alles wordt op maat gemaakt. Je bent volledig vrij in de keuze van de lay-out en de functionaliteit van de website. Alles wordt volledig geïntegreerd in je eigen huisstijl. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Voor een maatwerk website starten wij met een uitgebreide inventarisatie van de wensen en functionaliteit. Gedurende het gehele traject vinden er meerdere momenten plaats waarin wij gezamenlijk de uitgewerkte onderdelen evalueren en de volgende stappen bespreken. Je blijft nauw betrokken bij de ontwikkeling van de website en kan de bouw ook online volgen.

Wanneer het traject is afgesloten en de website volledig naar wens is opgeleverd ontvang je van ons ook nog eens advies over een stuk online marketing en SEO optimalisatie.

Interesse ?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Kenmerken van het Op Maat Online pakket

 • Design en functionaliteit volledig maatwerk

  Bepaal volledig de lay-out en functionaliteit van de website
 • Inclusief social media koppelingen

  Indien gewenst koppelingen met o.a. Facebook, Twitter of Google+
 • Gratis SEO en online marketing advies

  Je nieuwe website dient immers ook gevonden te worden.
 • Persoonlijke uitleg na oplevering

  Wij geven je na oplevering persoonlijk uitleg over het gebruik van het CMS.

Overige pakketten en diensten

Snel OnlineSnel Online

Het Snel Online website pakket is bijzonder geschikt voor startende ondernemers met een kleiner budget. Het biedt de mogelijkheid om snel een professionele website online te hebben en daarmee je visitekaartje op het internet te presenteren.

Al vanaf: € 375,-

Flexibel OnlineFlexibel Online

Het Flexibel Online website pakket biedt extra mogelijkheden en flexibiliteit. Je kan zelf de plek van het menu bepalen, de plaatsen van de tekst en afbeeldingen bepalen en functionaliteit volledig in de lay-out van de website laten integreren.

Al vanaf: € 675,-

Shop OnlineShop Online

Het kopen en verkopen van producten via internet groeit jaarlijks. Als ondernemer wil je deze groeiende markt niet missen. Met ons Shop Online pakket kan je snel en efficiënt zaken te doen via het internet. Laat je webwinkel maken door Voici Webdesign.

€ 40,- per uur

OnderhoudOnderhoud

Heb je al een website maar onvoldoende tijd of kennis om zelf het website onderhoud uit te voeren? Dan nemen wij deze werkzaamheden graag voor je uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op om je werkzaamheden te bespreken.

€ 10,- per 15 minuten

TOP