Shop Online

Het kopen en verkopen van producten via internet groeit jaarlijks. Als ondernemer wil je deze groeiende markt niet missen. Met ons Shop Online pakket kan je snel en efficiënt zaken te doen via het internet. Laat je webwinkel maken door Voici Webdesign.

Voici levert webwinkels welke je zelf makkelijk kan beheren en onderhouden. Zo ben je weinig tijd kwijt aan het beheer en onderhoud van je webwinkel en kan je de maximale tijd besteden aan het verkopen van je producten. Onze webwinkels sluiten aan bij je bedrijf, logo en huisstijl en zijn op vele manieren uit te breiden met extra functionaliteit.

Webwinkel laten maken?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Waarom een eigen webwinkel laten maken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een webwinkel te starten. Het is mogelijk om gebruik te maken van kant en klare webwinkel oplossingen maar het is ook mogelijk om een eigen webwinkel te laten maken. Met behulp van kant en klare online oplossingen is het mogelijk om binnen enkele dagen je webwinkel online te hebben. Het nadeel is echter dat deze oplossingen veelal beperkingen kennen met betrekking tot lay-out en/of functionaliteit. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag voor de winkel of een percentage van de omzet. Je hebt hierdoor niet de volledige eigenschap over de winkel.
Een eigen webwinkel laten maken biedt daarin tegen meer flexibiliteit en je bent volledig eigenaar. Een eigen webwinkel vergt echter wel een hogere start investering maar je bent daarin tegen niet gebonden aan een abonnement of het afdragen van een percentage van de omzet. Voor dat je begint met een eigen webwinkel is het daarom verstandig om de voor en nadelen van beide mogelijkheden tegen elkaar af te wegen.

Wil je meer weten over de voor- en nadelen neem dan gerust contact met ons op.

Enkele kenmerken van het Shop Online pakket

 • Op maat gemaakt

  Bepaal je eigen lay-out
 • Verschillende verzendopties

  Verzendopties o.a. afhankelijk van maten en gewicht
 • Koppeling met iDEAL en/of PayPal

  Laat je klanten snel en veilig betalen
 • Koppeling met Social Media

  Maak optimaal gebruik van Social Media om je producten te promoten

Overige pakketten en diensten

Snel OnlineSnel Online

Het Snel Online website pakket is bijzonder geschikt voor startende ondernemers met een kleiner budget. Het biedt de mogelijkheid om snel een professionele website online te hebben en daarmee je visitekaartje op het internet te presenteren.

Al vanaf: € 375,-

Flexibel OnlineFlexibel Online

Het Flexibel Online website pakket biedt extra mogelijkheden en flexibiliteit. Je kan zelf de plek van het menu bepalen, de plaatsen van de tekst en afbeeldingen bepalen en functionaliteit volledig in de lay-out van de website laten integreren.

Al vanaf: € 675,-

Op Maat OnlineOp Maat Online

Het Op Maat Online pakket is geschikt voor de meest veeleisende klant. Alles wordt voor jou op maat gemaakt.Je bent volledig vrij in de keuze van de lay-out en de functionaliteit van de website. Alles wordt volledig geïntegreerd in je eigen huisstijl.

€ 50,- per uur

OnderhoudOnderhoud

Heb je al een website maar onvoldoende tijd of kennis om zelf het website onderhoud uit te voeren? Dan nemen wij deze werkzaamheden graag voor je uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op om je werkzaamheden te bespreken.

€ 10,- per 15 minuten

TOP