Onze werkwijzein 3 stappen

In 3 stappen bouwen wij de door jou gevraagde website of webwinkel.

Bij iedere stap wordt je volop betrokken en houden wij je op de hoogte van de voortgang.

Inventarisatie & planning

Wij inventariseren de gewenste functionaliteiten, lay-out en doelgroep en je ontvangt van ons de planning.

Ontwerp & bouw

Op basis van de inventarisatie worden de wensen omgezet in een ontwerp en starten wij met de bouw.

Testen & oplevering

De website wordt getest en na goedkeuring opgeleverd. Je krijgt van ons uitleg over het gebruik van het CMS.

Onze werkwijze in 3 stappen.

Stap 1: inventarisatie & planning

Alvorens er wordt begonnen met het daadwerkelijke ontwerpen en bouwen van de website wordt er eerst een inventarisatie gemaakt van de gewenste functionaliteiten, lay-out en doelgroep. Het inventarisatie gesprek kan telefonisch of op locatie bij de klant plaatsvinden.
Wij maken een planning voor de verschillende stappen welke je van ons ontvangt.

Stap 2: ontwerp & bouw

Op basis van de inventarisatie worden de wensen door ons omgezet in een ontwerp. Het ontwerpen wordt samen met jou besproken en waar nodig aangepast zodat het helemaal aan de wensen voldoet.
Vervolgens starten wij met het bouwen van de website op onze ontwikkel server. Je krijgt toegang tot deze server waardoor het mogelijk is om de voortgang van de bouw online te volgen. Bij grotere projecten zullen er gedurende deze fase meerdere overleg momenten plaatsvinden waarin de gebouwde functionaliteit en de voortgang van de bouw worden besproken.

Stap 3: testen & oplevering

Nadat de bouwe fase gereed is zullen wij de website uitvoerig testen en controleren met verschillende browsers en browser versies. Voordat wij de website online zetten zal er een evaluatie moment plaatsvinden waarin we samen het traject en de definitieve website doornemen. Je krijgt van ons persoonlijk uitleg over het gebruik van het CMS systeem (op maat online pakket) of een duidelijke Nederlandse handleiding van het CMS systeem. Na betaling en akkoord zal de website door ons online worden gezet en is deze tevens aan je overgedragen.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voici Webdesign: ontwerpt en ontwikkeld websites, webshops en webapplicaties. Elke dag zijn enthousiaste professionals bezig om dát product te maken waar je al tijden op zit te wachten.

Heb je nog geen website of wil je een nieuwe website? Kijk dan op onze 'vergelijk pakketten' pagina voor een overzicht van alle pakketten en kies het pakket welke het beste bij je past.

Heb je al wel een website maar wil je deze beter vindbaar laten maken? Ook dat kan bij Voici Webdesign. Onze specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van online marketing en zoekmachine optimalisatie.

Ervaar de betrokkenheid van Voici Webdesign !

Snel OnlineSnel Online

Het Snel Online website pakket is bijzonder geschikt voor startende ondernemers met een kleiner budget. Het biedt de mogelijkheid om snel een professionele website online te hebben en daarmee je visitekaartje op het internet te presenteren.

Al vanaf: € 375,-

Flexibel OnlineFlexibel Online

Het Flexibel Online website pakket biedt extra mogelijkheden en flexibiliteit. Je kan zelf de plek van het menu bepalen, de plaatsen van de tekst en afbeeldingen bepalen en functionaliteit volledig in de lay-out van de website laten integreren.

Al vanaf: € 675,-

Op Maat OnlineOp Maat Online

Het Op Maat Online pakket is geschikt voor de meest veeleisende klant. Alles wordt voor jou op maat gemaakt.Je bent volledig vrij in de keuze van de lay-out en de functionaliteit van de website. Alles wordt volledig geïntegreerd in je eigen huisstijl.

€ 50,- per uur

Shop OnlineShop Online

Het kopen en verkopen van producten via internet groeit jaarlijks. Als ondernemer wil je deze groeiende markt niet missen. Met ons Shop Online pakket kan je snel en efficiënt zaken te doen via het internet. Laat je webwinkel maken door Voici Webdesign.

€ 40,- per uur

Zoekmachine optimalisatieZoekmachine optimalisatie

Wanneer de website beter vindbaar is, zal dit resulteren in meer bezoekers, meer aanvragen of verkoop en uiteindelijk een hogere omzet. Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat zoekmachines jouw website vinden.

Al vanaf: € 225,-

OnderhoudOnderhoud

Heb je al een website maar onvoldoende tijd of kennis om zelf het website onderhoud uit te voeren? Dan nemen wij deze werkzaamheden graag voor je uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op om je werkzaamheden te bespreken.

€ 10,- per 15 minuten

TOP