Website onderhoud

Heb je onvoldoende tijd of kennis om zelf het website onderhoud uit te voeren?
Ook hierbij zijn we je graag van dienst. Wij kunnen tegen zeer gunstige tarieven het onderhoud van de website voor je verzorgen.
Neem vrijblijvend contact met ons op om je werkzaamheden te bespreken.

Webcare

Wil je structureel website onderhoud door ons uit laten voeren. Dan is kan je met het WebCare abonnement besparen op de kosten.

  • Gratis updates van het CMS
  • Gratis updates van plugins
  • 10% korting op alle overige werkzaamheden

Het webcare abonnement wordt afgesloten met een minimale looptijd van 6 maanden.

Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie

De door ons ontworpen en gebouwde website zijn al voorzien van een zoekmachine vriendelijke structuur. Toch biedt dit geen garantie op een toppositie binnen Google, er zijn immers meer factoren welke invloed hebben op de positie.
Zoekmachine Optimalisatie, oftewel SEO, zorgt ervoor dat jouw website hoger in Google komt te staan onder zoekwoorden welke ook daadwerkelijk relevant zijn voor jouw producten en/of diensten.

Wanneer je website of webwinkel beter vindbaar is, zal dit resulteren in meer bezoekers, meer aanvragen of verkopen, en uiteindelijk een hogere omzet.
Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat zoekmachines jouw website vinden.

Wij bieden verschillende soorten van zoekmachine optimalisatie pakketten aan. Kijk voor meer informatie eens op onze pagina “zoekmachine optimalisatie”

Meer informatie

Contact opnemen

Contact opnemen kan makkelijk, snel en is geheel vrijblijvend. Maak gebruik van het formulier en je krijgt van ons snel een reactie. Wij helpen je graag verder.

Voici Webdesign
De Hilde 5, 8141 HM Heino
0572-850865
info@voici-webdesign.nl

[contact-form-7 id="168" title="Contactformulier 1"]