FLEXIBEL ONLINE

Snel online en ook maximale flexibiliteit? Geen probleem!

Een website laten maken met extra functionaliteit voor een scherpe prijs? Het Flexibel Online website pakket biedt uitgebreide mogelijkheden en flexibiliteit.

Bepaal zelf de plek van het menu, de locaties van de teksten, de afbeeldingen en de functionaliteit. Dit alles in een moderne lay-out in je eigen huisstijl.

De website wordt standaard al voorzien van 8 pagina’s. Deze bouwen wij op basis van de door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen. Kortom: het pakket voor iedereen die meer mogelijkheden wil en flexibiliteit belangrijk vindt.

Ik ben benieuwd

FLEXIBEL ONLINE VANAF: € 675,00

Website laten maken

De belangrijkste punten

 • Kies je eigen lay-out
  Bepaal zelf hoe je website er uit moet komen te zien
 • Extra functionaliteit
  Extra functionaliteit toe te voegen d.m.v. losse modules.
 • Responsive design
  Gebruiksvriendelijk voor pc’s, tablets en telefoons.

 • Snel en makkelijk aanpasbaar
  Onderhoud je eigen website op het moment dat jij dat wil.

 • Uitgebreide statistieken
  Krijg inzicht in je bezoekers en hun interesses.

Wordpress

Voici Webdesign is een Webdesign bureau dat gespecialiseerd is in Wordpress webdevelopment en zoekmachine optimalisatie. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van unieke en gebruiksvriendelijke websites. Klein genoeg om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en groot genoeg voor specialistische opdrachten.

Hosting

Op zoek naar een goede Wordpress hosting oplossing? Wij ondersteunen je in de juiste keuze. Moet je website nog sneller worden? Maak dan gebruik van Premium Wordpress hosting. Voor Premium Wordpress hosting werken wij samen met Savvii en Cloud86. De hosting kennis van Savvii en Cloud86 in combinatie met de Wordpress kennis van Voici vormen een sterke combinatie.

E-mail marketing

E-mail marketing kan gebruikt worden om relaties, klanten of prospects op een persoonlijke manier te benaderen. Voor elke ondernemer liggen er kansen op dit gebied. Door samen te werken met Voici Webdesign haal je (nog) meer rendement uit je e-mail campagnes. Wij helpen je om e-mail in te zetten voor het verhogen van omzet en het stimuleren van vervolg aankopen.