SNEL ONLINE

Laat je website mee groeien!
Gebruik aanvullende modules om je website mee te laten groeien met je bedrijf.

Het Snel Online website pakket is bijzonder geschikt voor startende ondernemers met een kleiner budget. Dit pakket biedt je de mogelijkheid om een professionele website te laten bouwen tegen een zeer gunstig tarief.  Kies voor een goedkope website zonder concessies te doen aan ontwerp en functionaliteit en laat deze meegroeien met je bedrijf. Snel, professioneel en flexibel.

Ook voor particulieren biedt het Snel Online pakket veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een website voor je bruiloft of een website speciaal voor de geboorte van een kind. Een website kado geven is niet alleen een origineel kado, maar met het Snel Online pakket ook nog eens betaalbaar!

Vertel mij hier meer over.

SNEL ONLINE VANAF: € 375,00

De belangrijkste punten

 • Binnen 1 week online
  Na aanlevering van foto’s en teksten staat je website binnen 1 week online!
 • Responsive design
  Gebruiksvriendelijk voor pc’s, tablets en telefoons.

 • Snel en makkelijk aanpasbaar
  Onderhoud je eigen website op het moment dat jij dat wil.

 • Gratis ondersteuning
  Bij het aanvragen of verhuizen van domeinnamen.

 • Uitbreidbaar met diverse modules
  Voeg extra functionaliteit toe d.m.v. extra modules.

Wordpress

Voici Webdesign is een Webdesign bureau dat gespecialiseerd is in Wordpress webdevelopment en zoekmachine optimalisatie. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van unieke en gebruiksvriendelijke websites. Klein genoeg om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en groot genoeg voor specialistische opdrachten.

Hosting

Op zoek naar een goede Wordpress hosting oplossing? Wij ondersteunen je in de juiste keuze. Moet je website nog sneller worden? Maak dan gebruik van Premium Wordpress hosting. Voor Premium Wordpress hosting werken wij samen met Savvii en Cloud86. De hosting kennis van Savvii en Cloud86 in combinatie met de Wordpress kennis van Voici vormen een sterke combinatie.

E-mail marketing

E-mail marketing kan gebruikt worden om relaties, klanten of prospects op een persoonlijke manier te benaderen. Voor elke ondernemer liggen er kansen op dit gebied. Door samen te werken met Voici Webdesign haal je (nog) meer rendement uit je e-mail campagnes. Wij helpen je om e-mail in te zetten voor het verhogen van omzet en het stimuleren van vervolg aankopen.