OP MAAT ONLINE

Een website zonder grenzen?
Dan is het “op maat online” pakket voor jou de beste keuze.

Het Op Maat Online pakket is geschikt voor de meest veeleisende klant. Alles wordt op maat gemaakt. Je bent volledig vrij in de keuze van de lay-out en de functionaliteit van de website. Alles wordt volledig geïntegreerd in je eigen huisstijl. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt!

Onze specialisten weten precies wat er allemaal mogelijk is en denken graag met je mee om het maximale uit je website te halen.

Voor een maatwerk website starten wij met een uitgebreide inventarisatie van de wensen en functionaliteit. Gedurende het gehele traject vinden er meerdere momenten plaats waarin wij gezamenlijk de volgende stappen bespreken. Je blijft nauw betrokken bij de ontwikkeling van de website en kan de bouw hiervan ook online volgen.

Vertel mij hier meer over.
Maatwerk website

De belangrijkste punten

 • 100% op maat gemaakt
  Bepaal je eigen lay-out en functionaliteit van de website.

 • Responsive design
  Gebruiksvriendelijk voor pc’s, tablets en telefoons.

 • Snel en makkelijk aanpasbaar
  Onderhoud je eigen website op het moment dat jij dat wil.

 • Gratis SEO advies
  Weet hoe je gevonden wordt.

 • Uitgebreide statistieken
  Krijg inzicht in je bezoekers en hun interesses.

Wordpress

Voici Webdesign is een Webdesign bureau dat gespecialiseerd is in Wordpress webdevelopment en zoekmachine optimalisatie. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van unieke en gebruiksvriendelijke websites. Klein genoeg om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en groot genoeg voor specialistische opdrachten.

Hosting

Op zoek naar een goede Wordpress hosting oplossing? Wij ondersteunen je in de juiste keuze. Moet je website nog sneller worden? Maak dan gebruik van Premium Wordpress hosting. Voor Premium Wordpress hosting werken wij samen met Savvii en Cloud86. De hosting kennis van Savvii en Cloud86 in combinatie met de Wordpress kennis van Voici vormen een sterke combinatie.

E-mail marketing

E-mail marketing kan gebruikt worden om relaties, klanten of prospects op een persoonlijke manier te benaderen. Voor elke ondernemer liggen er kansen op dit gebied. Door samen te werken met Voici Webdesign haal je (nog) meer rendement uit je e-mail campagnes. Wij helpen je om e-mail in te zetten voor het verhogen van omzet en het stimuleren van vervolg aankopen.