SHOP ONLINE

Online verkoop groeit jaarlijks.
Groei jij mee?

Voici levert webwinkels welke je zelf makkelijk kan beheren en onderhouden. Zo ben je weinig tijd kwijt aan het beheer en onderhoud van je webwinkel en kan je de maximale tijd besteden aan het verkopen van je producten.
Onze webwinkels worden op maat gemaakt en zijn op vele manieren uit te breiden met extra functionaliteit.

Als ondernemer wil je de groeiende online verkoop markt natuurlijk niet missen. Met ons Shop Online pakket kan je snel en efficiënt zaken doen via het internet. Laat je webwinkel maken door Voici Webdesign.

Ik ben benieuwd
Webwinkel laten maken

De belangrijkste punten

 • 100% op maat gemaakt
  Bepaal je eigen lay-out en functionaliteit van de website.

 • Responsive design
  Gebruiksvriendelijk voor pc’s, tablets en telefoons.

 • Verschillende betaalmethodes
  Betalen met o.a. Ideal, Paypal of creditcard.
 • Verschillende verzendmethodes
  Bezorgen of ophalen? Laat de klant eenvoudig kiezen.
 • Uitgebreide statistieken
  Krijg inzicht in je bezoekers en hun interesses.

Wordpress

Voici Webdesign is een Webdesign bureau dat gespecialiseerd is in Wordpress webdevelopment en zoekmachine optimalisatie. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van unieke en gebruiksvriendelijke websites. Klein genoeg om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en groot genoeg voor specialistische opdrachten.

Hosting

Op zoek naar een goede Wordpress hosting oplossing? Wij ondersteunen je in de juiste keuze. Moet je website nog sneller worden? Maak dan gebruik van Premium Wordpress hosting. Voor Premium Wordpress hosting werken wij samen met Savvii en Cloud86. De hosting kennis van Savvii en Cloud86 in combinatie met de Wordpress kennis van Voici vormen een sterke combinatie.

E-mail marketing

E-mail marketing kan gebruikt worden om relaties, klanten of prospects op een persoonlijke manier te benaderen. Voor elke ondernemer liggen er kansen op dit gebied. Door samen te werken met Voici Webdesign haal je (nog) meer rendement uit je e-mail campagnes. Wij helpen je om e-mail in te zetten voor het verhogen van omzet en het stimuleren van vervolg aankopen.