Onze werkwijze in 3 stappen:

In 3 stappen bouwen wij de door jou gevraagde website of webwinkel.
Wij hanteren een  transparante werkwijze. Bij iedere stap wordt je volop betrokken en houden wij je op de hoogte van de voortgang.

1

Inventarisatie en planning

Alvorens er wordt begonnen met het daadwerkelijke ontwerpen en bouwen van de website maken we eerst een inventarisatie van de gewenste functionaliteiten, lay-out en doelgroep. Het inventarisatiegesprek kan telefonisch of op locatie bij de klant plaatsvinden.
Vervolgens ontvang je van ons een planning met daarin de verschillende stappen.

2

Ontwerp en bouw

Op basis van de inventarisatie worden de wensen omgezet in een ontwerp. Het ontwerp wordt samen met jou besproken en waar nodig aangepast zodat het helemaal aan je wensen voldoet.
Vervolgens starten wij met het bouwen van de website op onze ontwikkel server. Je krijgt toegang tot deze server waardoor het mogelijk is om de voortgang van de bouw online te volgen.

3

Testen en oplevering

Nadat de bouwfase gereed is zullen wij de website uitvoerig testen. Voordat wij de website online zetten zal er een evaluatie moment plaatsvinden waarin we samen het traject en de website doornemen. Je krijgt van ons persoonlijk uitleg over het gebruik van het CMS systeem (op maat online pakket). Na akkoord en betaling zetten wij de website online en dragen wij deze aan jou over.

Contact opnemen

Contact opnemen kan makkelijk, snel en is geheel vrijblijvend. Maak gebruik van het formulier en je krijgt van ons snel een reactie. Wij helpen je graag verder.

Voici Webdesign
Lageweg 5, 8141 MV Heino
06-11054804
info@voici-webdesign.nl